Sætres vindu mot verden

Sætres vindu mot verden

Velkommen til oss!

Her kommer det masse bilder av det barnene (og et og annet av andre ting) slik at besteforeldre, tanter og onkler, venner, bekjente og kanskje til og med fiender kan få se hvordan Jonas og Peter vokser til. Enjoy!

Spennende å se om det er noen som kommer til å lese innlegg her igjen...

InnleggPosted by Øyvind Sætre Thu, June 06, 2013 18:01:04
Ja nå er det tydeligvis over 2 år siden denne siden ble oppdatert. Det er jo ikke spesielt bra, med tanke på at vi sikkert burde oppdatert den en gang i uken minst. HAHAHAHAHA! Det kommer nok ALDRI til å skje, men en kan jo håpe på at vi litt oftere får vist noen glimt fra vår ekstremt spennende (?!) hverdag (og den sporadiske festen også).

IIIIIIIIIhvertfall; her kommer en liten oppdatering siden sist: vi har de samme jobbene, vi har like mange barn (2 stk) som ikke overraskende er blitt to år eldre (barn vokser så innmari fort altså) (vi voksne er forsåvidt blitt to år eldre vi også men det prøver vi å fortrenge så godt vi kan), vi har fått oss bikkje (KØDDA, det kommer vi aldri til å få oss!!!), vi har igrunnen ikke så mye spennende å melde. Som jeg kan komme på for øyeblikket.

Til høsten begynner Jonas på skolen og da har vi noe nytt å fortelle om, så det blir veldig bra...hehe...

Bilder kommer i neste post; jeg har ikke bilder på denne datamaskinen...

  • Comments(2)//www.saetrus.com/#post59

Bergen

InnleggPosted by Øyvind Sætre Wed, March 23, 2011 13:57:26
For å bevare et visst nivå av skikkethet drar vi på tur til Bergen med ujevne mellomrom. Her er noen bilder fra siste opphold.

større badekar = mer moro!

"pappa, ta bort det kameraet!"

shrek 3D, for både store og små.

en skal tidlig krøkes...

litt snarlik farfar gitt...

i tillegg til hjemmekos var vi overalt samtidig og fikk treffe flere av våre favorittmennesker, men siden vi er skikkelig dårlige til å huske på å ta med fotoapparatet når vi går ut døren så er disse stundene kun lagret i diverse deler av den grålige massen vi har lagret på toppen av kroppen. men takk for masse kos til alle vi traff!

  • Comments(2)//www.saetrus.com/#post58

Nysgjerrige Jonas og utsikten fra stuevinduet

InnleggPosted by Øyvind Sætre Wed, March 23, 2011 13:51:16
oioioi, så travelt det er å være hjemme! Her går det i ett, så bloggen blir nok ikke oppdatert så ofte som det er ønskelig. Det er tv å se, kaffe å drikke, små lurer å ta osv osv. Dagene bare flyr avgårde! jaja, siden sist så har altså jonas vært på karneval i barnehagen, og etter å ha finlest reklameblader fra diverse barnerettede bedrifter ("den kan æ ønsk mæ te bursdagen" (med klingende skarre-r), "og den", "og den", ctrl c, ctrl v) plukket han ut følgende kostyme til seg selv:

pappa var svak for darth vader drakten (som forøvrig fantes i store nok størrelser til at han også kunne kle seg ut) men det får bli til neste år...

ellers har det skjedd store ting hos sætre. det kan vi se av bildet under:
jepp! vi har fått mer gjeld! og ny bil. den gamle solgte vi til en bruktbilselger som har videresolgt med god fortjeneste (utrolig hva en kan følge med på med det der internettet), men vi var bare glad for at vi ble kvitt den. og den nye bilen er superduper bra! mor er fornøyd. far er fornøyd. ungene er fornøyde. alle er glade.

  • Comments(1)//www.saetrus.com/#post57

Peter Klatremus og tantis på besøk

InnleggPosted by Øyvind Sætre Thu, March 03, 2011 20:45:15
tjena på rena!
i disse vm-tider er det ikke så lett å løsrive seg fra reprisene som ruller fra vm 82, men et tappert forsøk kommer her (forøvrig er det vel så vanskelig å holde seg unna finn.no der de har lassevis med biler til salgs...iiiiiiik!). i anledning ferietid tok ingrid turen til trønderlag med flyvemaskin, og det var utrolig kjekt både for store og små. tante ingrid fikk kjørt seg som heltidstante, men kom heldigvis levende fra det og vi håper virkelig det blir flere besøk! (både av tante ingrid og av andre som måtte forville seg hit, hint hint). vi var både på lade, rockheim og (obligatorisk) i tyholttårnet (som jonas bestemt mener følger etter oss, noe som kan bety at han mener det snurrer rundt eller at han faktisk tror at det følger etter oss. har unnlatt å grave for mye...). bilder fra besøket:

tante ingrid og the pete.

tante ingrid og big J (som fremdeles ser snål ut når han får beskjeden "smil")

så til mer om ungen(e). peter har, som tittelen på innlegget antyder, begynt å klatre på alt som kan klatres på (har vel igrunnen forsøkt en god stund men har i det siste blitt mer enn bare forsøk). det er selvsagt morsomt for både barn og voksen. her er noen bilder av den lille klatremusen vår:

"ikke forstyrr, eg skal bli eddie van halen...beoooowww!"

gøy å klatre på, ikke fullt så gøy å klemstre fingrene i lokket på... legg merke til fars fabelaktige varme og deilige tøfler...gammal no...


en liten bildeserie av peter som reiser seg (aldri før har noe så spennende blitt lagt ut på en blogg!). ble litt lyst for jeg kom meg ikke lenger unna (klistret til veggen...) men spanderte jaggu et smil på det siste; har i den senere tid blitt litt mutt i trynet hver gang kameraet kommer frem, uvant for han stakkar.

kveldsmat med avsynging av klappe klappe søte. jones synger, pitaren klapper og mors hender lever sitt eget liv i nedre høyre hjørne...

det var alt for idag, men følg med! imorgen er det karneval i barnehagen og jonas har fått apekostyme... valgt det selv.

  • Comments(1)//www.saetrus.com/#post56

Far styrer heimen

InnleggPosted by Øyvind Sætre Wed, February 23, 2011 23:37:27
hola amigos!
etter et lite halvår uten aktivitet, regner jeg i grunnen med at det ikke lenger er noen som er innom her, men det skal vi snart få bøtet på. nå er det far som er hjemme, og da kan det være at det blir tid til et innlegg eller to. våre to gutter vokser til (altfor fort som klisjeen som oftest kan fortelle oss) og trives med det. jonas er høyt og lavt, full av liv og ablegøyer. han har så smått beveget seg bort fra "nei-fasen" (der default svaret er nei på alle spørsmål som ikke har med godteri å gjøre) og inn i "hvorfor" fasen (der "hvorfor det" følger etter de aller fleste utsagn fra mor og far). peter er fremdeles mest lavt, men klatrer på alt og er fryktelig hypp på å reise seg opp overalt (dessverre uten helt å ha inne balansen, noe som tidvis går utover bl.a. nesen). han har i tillegg oppdaget at han har en stemme som nok er i stand til å produsere ulovlig høye desibelnivå, noe som far igrunnen syns er tidig. men nok om det. her er noen bilder siden sist (vi har nok færre bilder enn mange andre, men likevel altfor mange, så ikke lett å finne ut hva som skal legges ut.):

en av mange fotoshoots, denne fra 2 november.

det er hardt å være på besøk hos barnebarnene...


julaften i bergen. mange gaver er åpnet, men mange gjenstår...

vanskelig å vite hvem som koser seg mest her.


jonas har ikke helt fått dreisen på rett reaksjon på kommandoen "smil!". tante ingrid derimot...

siste dag med det søte liv for mor sætre. nå er permisjonen over (for denne gang?!)

Kommer sikkert til å finne masse bilder fra tidligere som er verdt å legge ut (helt ovbjektivt selvsagt) men dette var noen små glimt fra tiden som har gått.

  • Comments(3)//www.saetrus.com/#post55

Nydelig høstdag!

InnleggPosted by Bente P. Sætre Mon, September 27, 2010 13:59:53
I går pakket Jonas, Peter og jeg bilen å kjørte opp til hytta til mamma og pappa!
Herlig høstsol, nydelige farger, stillhet(sett bort fra jonas,sin til tider, HØYE stemme), koselig tur, god mat.....er perfekt søndag!(noen ble iallefall avbildet på turen;)...sjøl om også noen av bildene ble litt uklare...)

JOnas pønsker kanskje ut noen nye rampestreker??!Han digger iallefall å være på hytta;)

Dukkestua "Beste" har laga til barenbarna er virkelig en innertier;)
Ofte er det utsalg fra vinduet....man får egentlig akkurat det man vil i denne kiosken...Det samarbeides tett med Bestemor når kiosken er åpen;)

Her er Bestemor invitert på lunsj hvor det ble servert brødskive med egg og leverpostei....og levende lys må selvfølgelig til;)

Bilkjøring ute i sola....

Takk for en nydelig dag!!!

  • Comments(1)//www.saetrus.com/#post54

Hverdag

InnleggPosted by Bente P. Sætre Fri, September 24, 2010 11:24:00
Dagene flyr avgårdet....litt vel fort synes mammsen i huset,men vi nyter de,...hver eneste en!I dag er det fredag!!Herlig. Ei helg uten de store planene, pappsen skal ikke på jobb, jonas skal ikke i b.h, huset er nyvaska og akkurat nå hører jeg noen lyder fra vogna...på tide med litt lunsj for mammsen og lille pjokk!

Lekekassen kan brukes til så mangt...

Jonas bygger smålego, lillebror nyter full oppmerksomhet midt oppå bordet,mens mammaen lager middagsliste...
Lille gullet vårt vokser så fort:)


Det gjør i grunnen JOnasen å...


  • Comments(1)//www.saetrus.com/#post53

Barnedåp!

InnleggPosted by Bente P. Sætre Fri, September 24, 2010 11:16:39
12.September ble lille Peter døpt i Havstein kirke.
En veldig fin dag sammen med familien!


  • Comments(0)//www.saetrus.com/#post52
Next »