Sætres vindu mot verden

Sætres vindu mot verden

Velkommen til oss!

Her kommer det masse bilder av det barnene (og et og annet av andre ting) slik at besteforeldre, tanter og onkler, venner, bekjente og kanskje til og med fiender kan få se hvordan Jonas og Peter vokser til. Enjoy!

Nattevaktsdronning??!!

InnleggPosted by Bente P. Sætre Mon, April 27, 2009 23:36:57

Tar meg den frihet å oppdatere litt blogg selv om det er midt i arbeidstida!Nattevakter er på ingen måte min sterkeste side. Sliter ENORMT med å holde meg våken og er nok ingen snakkesalig sak når klokka tipper 05 på mårran.

Oppladningen til denne nattevakta var ei natt med svært oppstykka søvn. Hjemme er nemlig Jonas med nærmerer 40 i feber, hoste og snørr...er vel slik som hører med til våren det!...men kjipt allikavel. Friske barn er jammen det beste. Heldigvis har Øyvind ordna seg slik at han er hjemme til ca 11 i mårra formiddag så jeg får noen timer på øyet....Han tørr vel ikke annet etter forrige ukes hendelse...

Jonas måtte nemlig være hjemme fra barnehagen to dage sist uke da han på en eller anna måte hadde skadet foten(ingen vet hva som skjedde) i barnehagen og nektet gå på den. (han går på foten nå igjen så var vel bare en liten idrettsskade...) Øyvind har travle dager og måtte på jobb men skulle komme hjem ca kl 12 og bli noen timer slik at jeg kunne sove litt . Postmann Pat er en innertider og det ble noen episoder den dagen...men når klokka var 1140(og jeg visste Øyvind var på vei hjem..) tok jeg med meg Jonas inn i senga for tenkte han og var trøtt at han snart villle sovne...Hva som skjedde mellom klokka 1141 og kl 12 er uvisst. Mor gikk i koma,men det gjorde tydeligvis ikke junior. Han har da krøpet ut av senga, krøpet bortover gulvet(ja, for han klarte ikke gå..) lukka soveromsdøra og ble alltså funnet i sittende stilling oppe i sofaen kl1200 av sin far...Fy flate for ei mor!!Men han har vett til å si ifra så hadde vel hørt han om noe veldig alvorlig hadde skjedd....så derfor gjøres det vel ikke flere eksperiment på den fronten....huffa meg...kan le av episoden nå....men å sove etternattevakt er et must!!

Nå får jeg ta meg en runde til barna her på jobb å se om de har det fint!

God natt til alle dere som sover hjemme i en god og varm seng...ZZzzzZZzZZZZ

  • Comments(0)//www.saetrus.com/#post29