Sætres vindu mot verden

Sætres vindu mot verden

Velkommen til oss!

Her kommer det masse bilder av det barnene (og et og annet av andre ting) slik at besteforeldre, tanter og onkler, venner, bekjente og kanskje til og med fiender kan få se hvordan Jonas og Peter vokser til. Enjoy!

Ei herlig helg

InnleggPosted by Øyvind Sætre Mon, September 21, 2009 12:04:12
At oppussing tar mye av tida vår for tiden er vel ikke helt feil. I helga ble stuetaket mala og gjesterommet grunna....ellers har det ikke skjedd så mye oppi huset. Byggelederen og kona er på ferie i roma og da har polakkene tatt seg litt fri. Lørdag var vi svømmehallen sammen med Onkel Rune, Emilia og Noah August. Nå synes Jonas det er stas å være i bassenget. Etter en 15 minutters økt sammen med Tante Ingunn sist gang vi var der ble badelivet noe anna...ikke vet vi hva de gjorde men nå er sklia gøy + at å hoppe fra kanten enda gøyere:)
Etter å ha inntatt litt boller kjørte vi til byen på åpen brannstasjon!!Etter en litt lengre kø var det klart for å kjøre brannbil med blålys og sirene!!FOr en lykke!!!
Søndagen ble tursekken pakket og ungene gikk/løp faktisk langt!!!flinke unger:)
Noah August hadde med seg traktoren på tur men Emilia og han ville heller gå forran,men tauet rundt livet..."e d itj lurt da tente Bente...å gå sånn me taue rundt magen...da slipp vi å gå..."sitat EMilia....
bildene kom litt hulter til bulter men...  • Comments(3)//www.saetrus.com/#post38