Sætres vindu mot verden

Sætres vindu mot verden

Velkommen til oss!

Her kommer det masse bilder av det barnene (og et og annet av andre ting) slik at besteforeldre, tanter og onkler, venner, bekjente og kanskje til og med fiender kan få se hvordan Jonas og Peter vokser til. Enjoy!

her blir det liv...

InnleggPosted by Øyvind Sætre Tue, December 01, 2009 23:41:59
hellu alle der ute (sikkert ikke særlig mange siden det ikke kommer så mange innlegg her for tiden).
nå går det mot slutten av året, og også mot slutten av oppussing og bo-i-kjelleren-til-svigers-tiden. eller som vi sier: det går mot starten på livet i trondheim. denne høsten har vært et slags vakuum (husk at vakuum skrives med to u-er...) for oss alle tre.
undertegnede (øyvind red.anm.) har hatt følgende timeplan de siste tre månedene: vakle ut av sengen for tidlig, kjøre på jobb, jobbe, kjøre hjem, spise middag, sovne på sofaen/gulvet/godstolen, bli vekket av bente som sier "pappa har allerede gått opp i huset, dra deg opp dit sporenstreks (ok hun sier ikke det men det oppleves sånn når jeg våkner i halvørska.), jobbe i huset (maling var gøy en stund men snart spyr jeg av å se en umalt dørlist), gå hjem igjen, se litt tv/rette prøver/forberede, sove. ctrl c, ctrl v.
bente har gjort nesten det samme, men har i det siste vært mest hjemme med jonas siden han etterhvert ble hoppende sint og litt lei seg av at mamma og pappa skulle opp i huset ("ikke opp i huset mamma...")
jonas trives veldig godt i barnehagen og storkoser seg med alle der. han har blitt en liten rampegutt som vet godt at hva som er lov og ikke lov, men som ikke ser ut til å bry seg nevneverdig om akkurat det. ellers prater han som en foss og spør konstant - gjerne det samme 10 ganger etter hverandre ("henne pappa? henne pappa? henne pappa?"). mor, som er trønder og ikke er vant til folk som prater mye, begynner seriøst å få antydninger til et lite hull i hodet... men jonas er stort sett bare super skjønn og verdens beste lille (eller store som han sier selv) gutt. forøvrig sniker det seg stadig flere trønderske ord inn i vokabularet, tross fars iherdige forsøk på å rette slike talefeil, men r-en er fremdeles skarrende som aldri før.

MEN - snart er vi i hus (denne uken! WUHUUUUU! imorgen skal vi ut og kjøpe vaskemaskin og 42 tommer) og da kommer det innlegg på løpende bånd fra valsetsvingen 1b. i hvert fall etter nyttår når vi får bredbånd...

over og ut. må få unnagjort det siste på timeplanen.

PS: bente er bildeansvarlig og har tatt masse bilder. selv om vi to er ett, er jeg ikke bildeansvarlig og dermed kommer det ingen bilder her i denne omgang. men når vi får superraskt fiber rett inn i stuen (legg merke til at jeg ikke skriver stua, siden det av språkreformen av 1981 er tillatt å kutte ut hunnkjønn når man er fra bergen) så blir det så mye bilder her at det blir en fryd! tata..

  • Comments(2)//www.saetrus.com/#post39