Sætres vindu mot verden

Sætres vindu mot verden

Velkommen til oss!

Her kommer det masse bilder av det barnene (og et og annet av andre ting) slik at besteforeldre, tanter og onkler, venner, bekjente og kanskje til og med fiender kan få se hvordan Jonas og Peter vokser til. Enjoy!

ja, vi er i livet....

InnleggPosted by Bente P. Sætre Tue, February 02, 2010 12:57:30
Øyvind skrev i et tidligere innlegg at oppdateringene kom på løpende bånd når vi hadde flytta inn...hmmmm...det var nok en liten hvit løgn...men mye av grunnen er at vi ikke har bredbånd enda....og kun nrk!!!vi venter på noe fiber opplegg som skulle komme før jul.....vi håper det kommer til sommeren:)Imens er vi så heldige å få låne et mobilt bredbånd etter kl 17 på hverdager men funker neppe å laste opp bilder med den båndbredden(heter d det???)
Kort oppsummert om familien Sætre:
JOnas- er høyt og lavt fortsatt....digger å være i det nye huset sitt med alle lekene sine....er knapt vi ser han på ettermiddagene...han han patbilen, brannbilen og rorribilen er dagen helt super...Trives fortsatt godt i barnehagen. Ikke alltid like villig på mårran til å gå dit og vil gjerne være litt lenger når vi henter han så vi tror han har det supert:)Praten går dagen lang. Begynner å få litt trønder sleng men holder godt på skarringa....
Bente- har det også fint...ikke akkuart like høyt og lavt som junior men....formen begynner å komme seg. FLere gode dager enn dårlige så da skal jeg ikke klage...så lenge jeg får nok søvn:)Å legge seg samtidig som jonas er faktisk helt perfekt!!!JObber fortsatt 75% på barn intensiv. Begynner å bli litt kjent med folk,noe som er veldig kjekt og lærer stadig noe nytt...lista over ting som skal læres er uendelig...men gøy er det!!!
Øyvind- jober fortsatt på kvt og triver der!!har plutselig litt mer fritid nå etter jul nå som vi er flytta inn i huset....han mener det som er igjen nå er BEnte sin jobb...så vi får se når det blir tatt....:)Tror nok savnet etter kompiser i bergen merke mer nå vi er kommet ut av oppussingsbobla,men klarer å holde kontakten likvel:)
LIllebror-skal etter planen komme ut i juni!Han er en aktiv liten krabat!!Gleder oss til han kommer ut så vi får hilse på han ,men mamma synes d er helt greit at det er noen mnd til:)JOnas er også opptatt av babyer og er veldig spent på "jesusbarnet" som er i magen.....

det var et lite livstegn...får vel prøve å snike til oss en bloggoppdateringer nede hos m og p så vi kan legge ut noen bilder:)

  • Comments(4)//www.saetrus.com/#post42