Sætres vindu mot verden

Sætres vindu mot verden

Velkommen til oss!

Her kommer det masse bilder av det barnene (og et og annet av andre ting) slik at besteforeldre, tanter og onkler, venner, bekjente og kanskje til og med fiender kan få se hvordan Jonas og Peter vokser til. Enjoy!

SOMMER 2010

InnleggPosted by Øyvind Sætre Tue, August 31, 2010 22:50:28
hei og hopp!

her kommer noen bilder og litt info siden sist (som er lenge siden). denne sommeren har vi satset tungt på bilen vår, noe som raskt viste seg å være en grov feil... allerede etter en times kjøring (nærmere bestemt sokndal for lokalkjente) måtte vi stoppe innom et verksted for å fikse litt på bremsene. de virket en stund, men rundt nannestad kom den fryktelig irriterende pipelyden tilbake. verkstedsbesøk i tønsberg til tross; bremsene pep helt til vi kom til haugesund, men så fikk vi eminent hjelp som fikset biffen! nok om bilen.

vi startet altså ferien en drøy måned etter peter ble født; bilen ble fylt til randen av klær, barnevogner, unger og ymse, og så kjørte vi til larvik og fam. pettersen i det store fine huset. der var det tjukt i folk som kom i anledning arveprinsens fødselsdag. etter en veldig kjekk helg bar det videre til åsgårdstrand, der vi var i drøye to uker, mye av tiden med de gamle fra skarefjellet. mot slutten kom også både randi og lars trekkende. videre gikk ferden mot dyreparken i krestiansand, med hyggelig opphold i grimstad hos svigermor til svogern. så bare det til stavanger og bryllup med leger opp, ned og i mente. videre til haugesund og koselige dager hos kristine, øystein, teodor og sunniva (og nyskjerrigo nils), før kjøreturen ble avsluttet i bergen med stor møte-folk aktivitet. avslutningen ble via fly for konåoungane mens far kjørte drittbilen hele veien til dakar. i det siste har vi malt hus.

koz og klemz  • Comments(1)//www.saetrus.com/#post48