Sætres vindu mot verden

Sætres vindu mot verden

Velkommen til oss!

Her kommer det masse bilder av det barnene (og et og annet av andre ting) slik at besteforeldre, tanter og onkler, venner, bekjente og kanskje til og med fiender kan få se hvordan Jonas og Peter vokser til. Enjoy!

Far styrer heimen

InnleggPosted by Øyvind Sætre Wed, February 23, 2011 23:37:27
hola amigos!
etter et lite halvår uten aktivitet, regner jeg i grunnen med at det ikke lenger er noen som er innom her, men det skal vi snart få bøtet på. nå er det far som er hjemme, og da kan det være at det blir tid til et innlegg eller to. våre to gutter vokser til (altfor fort som klisjeen som oftest kan fortelle oss) og trives med det. jonas er høyt og lavt, full av liv og ablegøyer. han har så smått beveget seg bort fra "nei-fasen" (der default svaret er nei på alle spørsmål som ikke har med godteri å gjøre) og inn i "hvorfor" fasen (der "hvorfor det" følger etter de aller fleste utsagn fra mor og far). peter er fremdeles mest lavt, men klatrer på alt og er fryktelig hypp på å reise seg opp overalt (dessverre uten helt å ha inne balansen, noe som tidvis går utover bl.a. nesen). han har i tillegg oppdaget at han har en stemme som nok er i stand til å produsere ulovlig høye desibelnivå, noe som far igrunnen syns er tidig. men nok om det. her er noen bilder siden sist (vi har nok færre bilder enn mange andre, men likevel altfor mange, så ikke lett å finne ut hva som skal legges ut.):

en av mange fotoshoots, denne fra 2 november.

det er hardt å være på besøk hos barnebarnene...


julaften i bergen. mange gaver er åpnet, men mange gjenstår...

vanskelig å vite hvem som koser seg mest her.


jonas har ikke helt fått dreisen på rett reaksjon på kommandoen "smil!". tante ingrid derimot...

siste dag med det søte liv for mor sætre. nå er permisjonen over (for denne gang?!)

Kommer sikkert til å finne masse bilder fra tidligere som er verdt å legge ut (helt ovbjektivt selvsagt) men dette var noen små glimt fra tiden som har gått.

  • Comments(3)//www.saetrus.com/#post55