Sætres vindu mot verden

Sætres vindu mot verden

Velkommen til oss!

Her kommer det masse bilder av det barnene (og et og annet av andre ting) slik at besteforeldre, tanter og onkler, venner, bekjente og kanskje til og med fiender kan få se hvordan Jonas og Peter vokser til. Enjoy!

Peter Klatremus og tantis på besøk

InnleggPosted by Øyvind Sætre Thu, March 03, 2011 20:45:15
tjena på rena!
i disse vm-tider er det ikke så lett å løsrive seg fra reprisene som ruller fra vm 82, men et tappert forsøk kommer her (forøvrig er det vel så vanskelig å holde seg unna finn.no der de har lassevis med biler til salgs...iiiiiiik!). i anledning ferietid tok ingrid turen til trønderlag med flyvemaskin, og det var utrolig kjekt både for store og små. tante ingrid fikk kjørt seg som heltidstante, men kom heldigvis levende fra det og vi håper virkelig det blir flere besøk! (både av tante ingrid og av andre som måtte forville seg hit, hint hint). vi var både på lade, rockheim og (obligatorisk) i tyholttårnet (som jonas bestemt mener følger etter oss, noe som kan bety at han mener det snurrer rundt eller at han faktisk tror at det følger etter oss. har unnlatt å grave for mye...). bilder fra besøket:

tante ingrid og the pete.

tante ingrid og big J (som fremdeles ser snål ut når han får beskjeden "smil")

så til mer om ungen(e). peter har, som tittelen på innlegget antyder, begynt å klatre på alt som kan klatres på (har vel igrunnen forsøkt en god stund men har i det siste blitt mer enn bare forsøk). det er selvsagt morsomt for både barn og voksen. her er noen bilder av den lille klatremusen vår:

"ikke forstyrr, eg skal bli eddie van halen...beoooowww!"

gøy å klatre på, ikke fullt så gøy å klemstre fingrene i lokket på... legg merke til fars fabelaktige varme og deilige tøfler...gammal no...


en liten bildeserie av peter som reiser seg (aldri før har noe så spennende blitt lagt ut på en blogg!). ble litt lyst for jeg kom meg ikke lenger unna (klistret til veggen...) men spanderte jaggu et smil på det siste; har i den senere tid blitt litt mutt i trynet hver gang kameraet kommer frem, uvant for han stakkar.

kveldsmat med avsynging av klappe klappe søte. jones synger, pitaren klapper og mors hender lever sitt eget liv i nedre høyre hjørne...

det var alt for idag, men følg med! imorgen er det karneval i barnehagen og jonas har fått apekostyme... valgt det selv.

  • Comments(1)//www.saetrus.com/#post56