Sætres vindu mot verden

Sætres vindu mot verden

Velkommen til oss!

Her kommer det masse bilder av det barnene (og et og annet av andre ting) slik at besteforeldre, tanter og onkler, venner, bekjente og kanskje til og med fiender kan få se hvordan Jonas og Peter vokser til. Enjoy!

Nysgjerrige Jonas og utsikten fra stuevinduet

InnleggPosted by Øyvind Sætre Wed, March 23, 2011 13:51:16
oioioi, så travelt det er å være hjemme! Her går det i ett, så bloggen blir nok ikke oppdatert så ofte som det er ønskelig. Det er tv å se, kaffe å drikke, små lurer å ta osv osv. Dagene bare flyr avgårde! jaja, siden sist så har altså jonas vært på karneval i barnehagen, og etter å ha finlest reklameblader fra diverse barnerettede bedrifter ("den kan æ ønsk mæ te bursdagen" (med klingende skarre-r), "og den", "og den", ctrl c, ctrl v) plukket han ut følgende kostyme til seg selv:

pappa var svak for darth vader drakten (som forøvrig fantes i store nok størrelser til at han også kunne kle seg ut) men det får bli til neste år...

ellers har det skjedd store ting hos sætre. det kan vi se av bildet under:
jepp! vi har fått mer gjeld! og ny bil. den gamle solgte vi til en bruktbilselger som har videresolgt med god fortjeneste (utrolig hva en kan følge med på med det der internettet), men vi var bare glad for at vi ble kvitt den. og den nye bilen er superduper bra! mor er fornøyd. far er fornøyd. ungene er fornøyde. alle er glade.

  • Comments(1)//www.saetrus.com/#post57