Sætres vindu mot verden

Sætres vindu mot verden

Velkommen til oss!

Her kommer det masse bilder av det barnene (og et og annet av andre ting) slik at besteforeldre, tanter og onkler, venner, bekjente og kanskje til og med fiender kan få se hvordan Jonas og Peter vokser til. Enjoy!

Nydelig høstdag!

InnleggPosted by Bente P. Sætre Mon, September 27, 2010 13:59:53
I går pakket Jonas, Peter og jeg bilen å kjørte opp til hytta til mamma og pappa!
Herlig høstsol, nydelige farger, stillhet(sett bort fra jonas,sin til tider, HØYE stemme), koselig tur, god mat.....er perfekt søndag!(noen ble iallefall avbildet på turen;)...sjøl om også noen av bildene ble litt uklare...)

JOnas pønsker kanskje ut noen nye rampestreker??!Han digger iallefall å være på hytta;)

Dukkestua "Beste" har laga til barenbarna er virkelig en innertier;)
Ofte er det utsalg fra vinduet....man får egentlig akkurat det man vil i denne kiosken...Det samarbeides tett med Bestemor når kiosken er åpen;)

Her er Bestemor invitert på lunsj hvor det ble servert brødskive med egg og leverpostei....og levende lys må selvfølgelig til;)

Bilkjøring ute i sola....

Takk for en nydelig dag!!!

  • Comments(1)//www.saetrus.com/#post54

Hverdag

InnleggPosted by Bente P. Sætre Fri, September 24, 2010 11:24:00
Dagene flyr avgårdet....litt vel fort synes mammsen i huset,men vi nyter de,...hver eneste en!I dag er det fredag!!Herlig. Ei helg uten de store planene, pappsen skal ikke på jobb, jonas skal ikke i b.h, huset er nyvaska og akkurat nå hører jeg noen lyder fra vogna...på tide med litt lunsj for mammsen og lille pjokk!

Lekekassen kan brukes til så mangt...

Jonas bygger smålego, lillebror nyter full oppmerksomhet midt oppå bordet,mens mammaen lager middagsliste...
Lille gullet vårt vokser så fort:)


Det gjør i grunnen JOnasen å...


  • Comments(1)//www.saetrus.com/#post53

Barnedåp!

InnleggPosted by Bente P. Sætre Fri, September 24, 2010 11:16:39
12.September ble lille Peter døpt i Havstein kirke.
En veldig fin dag sammen med familien!


  • Comments(0)//www.saetrus.com/#post52

Vitensenteret!

InnleggPosted by Bente P. Sætre Fri, September 24, 2010 11:11:42
EN ehlt vanlig torsdag hadde pappsen fridag og familien dro på utflukt!Kusine E var sammen med oss og vi stoooor koste oss!
Vitensenteret kan anbefales. Samme hvilken alder. J var i ekstase. E like så. Ø....vanskelig å forklare hans begeisting;)og mammsen og P kosa seg veldig!!
E er veldig flink barnepasser...tror ho øsnker seg en liten en sjøl...hahahah

En kjempe diger bil som man kunne prøve!!Stas!
Ballen som "fløy" bare man trykka på en knapp;)

Full storm er veldig veldig mye vind altså...E datt nesten av stolen når ho prøvde;)
Noe for en hver alder....
Kongen og dronninga var der også...
Greit med litt hejlp av Onkel...
Etterpå var vi så sultne at vi bare MÅTTE på Burger King;)

Takk for en kjempe fin dag!

  • Comments(0)//www.saetrus.com/#post51

Livstegn:)

InnleggPosted by Bente P. Sætre Fri, September 24, 2010 10:58:42
Alltid lett å finne unnskyldninger for ikke å ha blogga litt. Denne gangen er det pga at dataen har vært til reparasjon;)
Høsten er i full sving,men selv om kalenderen snart viser slutten av september så synes vi ikke høsten har vært så lang. Ukene etter at vi kom hjem fra ferie og helt fram til langt uti september var SOlfylte, varme og deilige...vi kunne vente me ulltrøya og heller bruke t-skjorter;)At sola viste seg var positivt i f.h til at huset fikk seg et etterlengta strøk med maling også! JOnas hat tatt seg av høstinga av "blingebærne"vi har i hagen....Lofte ble også ferdig, sånn ca 3 timer før gjestene kom å skulle innvie loftsstua!Vi er kjempe fornøyde med rommet der oppe!!


  • Comments(0)//www.saetrus.com/#post50

Ved middagsbordet....

InnleggPosted by Bente P. Sætre Fri, May 21, 2010 23:10:13
J:..mamma, ska æ fortell dæ nå??
M: Ja....
J: Æ e PRINSEN din!!!
M: Ååååå..så heldig æ e.
J: Å pappa han e KONGEN din....
Å du e PRINSESSA mi.....

SUkk....av og til er de bare veldig skjønne.....må ikke glemme det innimellom 3 årstrassen:)

  • Comments(3)//www.saetrus.com/#post46

ja, vi er i livet....

InnleggPosted by Bente P. Sætre Tue, February 02, 2010 12:57:30
Øyvind skrev i et tidligere innlegg at oppdateringene kom på løpende bånd når vi hadde flytta inn...hmmmm...det var nok en liten hvit løgn...men mye av grunnen er at vi ikke har bredbånd enda....og kun nrk!!!vi venter på noe fiber opplegg som skulle komme før jul.....vi håper det kommer til sommeren:)Imens er vi så heldige å få låne et mobilt bredbånd etter kl 17 på hverdager men funker neppe å laste opp bilder med den båndbredden(heter d det???)
Kort oppsummert om familien Sætre:
JOnas- er høyt og lavt fortsatt....digger å være i det nye huset sitt med alle lekene sine....er knapt vi ser han på ettermiddagene...han han patbilen, brannbilen og rorribilen er dagen helt super...Trives fortsatt godt i barnehagen. Ikke alltid like villig på mårran til å gå dit og vil gjerne være litt lenger når vi henter han så vi tror han har det supert:)Praten går dagen lang. Begynner å få litt trønder sleng men holder godt på skarringa....
Bente- har det også fint...ikke akkuart like høyt og lavt som junior men....formen begynner å komme seg. FLere gode dager enn dårlige så da skal jeg ikke klage...så lenge jeg får nok søvn:)Å legge seg samtidig som jonas er faktisk helt perfekt!!!JObber fortsatt 75% på barn intensiv. Begynner å bli litt kjent med folk,noe som er veldig kjekt og lærer stadig noe nytt...lista over ting som skal læres er uendelig...men gøy er det!!!
Øyvind- jober fortsatt på kvt og triver der!!har plutselig litt mer fritid nå etter jul nå som vi er flytta inn i huset....han mener det som er igjen nå er BEnte sin jobb...så vi får se når det blir tatt....:)Tror nok savnet etter kompiser i bergen merke mer nå vi er kommet ut av oppussingsbobla,men klarer å holde kontakten likvel:)
LIllebror-skal etter planen komme ut i juni!Han er en aktiv liten krabat!!Gleder oss til han kommer ut så vi får hilse på han ,men mamma synes d er helt greit at det er noen mnd til:)JOnas er også opptatt av babyer og er veldig spent på "jesusbarnet" som er i magen.....

det var et lite livstegn...får vel prøve å snike til oss en bloggoppdateringer nede hos m og p så vi kan legge ut noen bilder:)

  • Comments(4)//www.saetrus.com/#post42

Nattevaktsdronning??!!

InnleggPosted by Bente P. Sætre Mon, April 27, 2009 23:36:57

Tar meg den frihet å oppdatere litt blogg selv om det er midt i arbeidstida!Nattevakter er på ingen måte min sterkeste side. Sliter ENORMT med å holde meg våken og er nok ingen snakkesalig sak når klokka tipper 05 på mårran.

Oppladningen til denne nattevakta var ei natt med svært oppstykka søvn. Hjemme er nemlig Jonas med nærmerer 40 i feber, hoste og snørr...er vel slik som hører med til våren det!...men kjipt allikavel. Friske barn er jammen det beste. Heldigvis har Øyvind ordna seg slik at han er hjemme til ca 11 i mårra formiddag så jeg får noen timer på øyet....Han tørr vel ikke annet etter forrige ukes hendelse...

Jonas måtte nemlig være hjemme fra barnehagen to dage sist uke da han på en eller anna måte hadde skadet foten(ingen vet hva som skjedde) i barnehagen og nektet gå på den. (han går på foten nå igjen så var vel bare en liten idrettsskade...) Øyvind har travle dager og måtte på jobb men skulle komme hjem ca kl 12 og bli noen timer slik at jeg kunne sove litt . Postmann Pat er en innertider og det ble noen episoder den dagen...men når klokka var 1140(og jeg visste Øyvind var på vei hjem..) tok jeg med meg Jonas inn i senga for tenkte han og var trøtt at han snart villle sovne...Hva som skjedde mellom klokka 1141 og kl 12 er uvisst. Mor gikk i koma,men det gjorde tydeligvis ikke junior. Han har da krøpet ut av senga, krøpet bortover gulvet(ja, for han klarte ikke gå..) lukka soveromsdøra og ble alltså funnet i sittende stilling oppe i sofaen kl1200 av sin far...Fy flate for ei mor!!Men han har vett til å si ifra så hadde vel hørt han om noe veldig alvorlig hadde skjedd....så derfor gjøres det vel ikke flere eksperiment på den fronten....huffa meg...kan le av episoden nå....men å sove etternattevakt er et must!!

Nå får jeg ta meg en runde til barna her på jobb å se om de har det fint!

God natt til alle dere som sover hjemme i en god og varm seng...ZZzzzZZzZZZZ

  • Comments(0)//www.saetrus.com/#post29
Next »