Sætres vindu mot verden

Sætres vindu mot verden

Velkommen til oss!

Her kommer det masse bilder av det barnene (og et og annet av andre ting) slik at besteforeldre, tanter og onkler, venner, bekjente og kanskje til og med fiender kan få se hvordan Jonas og Peter vokser til. Enjoy!

Trivelige trøndelag

InnleggPosted by Øyvind Sætre Sat, August 08, 2009 22:46:20
hallo.

nå har det vært ferie en stund og bloggen har ligget brakk; dette skal det bli en slutt på. vi har, siden sist (som de fleste nok har fått med seg), solgt unna endel av vårt jordiske gods og flyttet resten inn i garasjen til svigers i gamle oslovei (trondheim). våre legemer lagrer vi noen meter unna, inne i huset (nærmere bestemt under trappen fra stuen). ferien har vi brukt på å selge leiligheten i bergen (og DET var så sinnsykt ikke et arbeid en eiendomsmegler kan forsvare å ta 50000 spenn for), slappe av i larvik, slappe av på hytten, bære alt det som nå står i garasjen til svigers ned 4 etasjer og inn i boden, bære alt videre inn i flyttebilen når den ankom (med svigerfar bak rattet), vaske leiligheten (bente og svigermor), og slappe av i trondheim og omegn (pluss maling av endel rekkverk som et forskudd på takk for hjelpen). det var i grunnen det. om ikke så altfor lenge begynner begge de voksne i familien på jobb, og jonas begynner i barnehagen. da starter vi offisielt livet i trondheim, og vi er spente på hvordan det blir.

slenger ut noen bilder som dere kan kose dere med; for det meste av vår sønn (og eventuelle andre unger han har vært med i sommer).


Bildetekst kommer kanskje på andre bilder, men ikke på disse. for å få best utbytte kan du gjerne dikte bildetekst mens du ser på bildene, for eksempel "jonas mens han slapper av etter å ha framlagt einsteins generelle relativitetsteori på bak-frem på originalspråket". det kommer garantert flere bilder fra sommeren når bente legger ut noe her...

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Maren Sun, August 23, 2009 18:32:56

så herlige bilder! han er en skjønning! lykke til med alt i trondheim! håper huset blir bra!:D klem