Sætres vindu mot verden

Sætres vindu mot verden

Velkommen til oss!

Her kommer det masse bilder av det barnene (og et og annet av andre ting) slik at besteforeldre, tanter og onkler, venner, bekjente og kanskje til og med fiender kan få se hvordan Jonas og Peter vokser til. Enjoy!

et lite bilde "ras"....

InnleggPosted by Øyvind Sætre Sat, December 05, 2009 21:50:00
Disse bildene begynner nesten å bli litt gamle....Flere ting har kommet på plass...som f.eks, vedovn, alt på jonas sitt rom, senga vår og en haug med kasser....men kanskje dere får et lite glimt av hvordan det har blitt....På mandag håper vi at vi kan sove vår første natt i huset!!
Blir deilig å komme inn i sitt eget. Tror det blir greit for de gamle at vi tar med oss alt ROTE vårt oppi huset så de kan begynne å tenke litt julevask/juleforberedelser her..blir nesten litt rart å ikke skulle planlegge dagen vår sammen med de gamle...men vi ser vel hverandre nesten daglig uansett vil jeg tro:)Iallefall vet Jonas hvem han skal gå til om han vil ha sjokoladenisse eller is....det koster jo bare en kos eller nuss det:)


  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Silje Mon, December 21, 2009 15:29:57

Så bra det blir!! Fytti, dere har vært flinke! Når jeg ser alle bildene kjenner jeg at jeg begynner å bli litt smånervøs for å begynne med oppussing selv... Puh! For en jobb vi har i vente! Skal ta så og si ALT innvendig, så det blir litt av en vår! Men vi har funnet ut at vi må nesten bare gjøre det mens vi er igang, hvis ikke blir ting bare stående. Husker hvordan det var i Eidsvågskogen. Der skulle vi kun sette opp noen lister som manglet. -De fikk vi opp uken før visningen, ha ha!

Dere kommer nok til å få det supert i det huset, og vi gleder oss masse til å komme på besøk!! :)

Posted by Ingrid Wed, December 09, 2009 22:38:43

Så fint det blir! Gleder meg masse til å stikke innom dere i juleferien for å ta en titt!

Posted by Heidi Mon, December 07, 2009 15:06:13

Ååå, eg gleder meg sånn til å se det live!!! Bildene ser knallfine ut - dokkar har vært så flinke. Eg e så imponert! :) Kjekt å lese om juleaktiviteter óg! Jonas e blitt så stor, kjenner han snart ikkje igjen... :( Men for en fin gutt, vi må helt klart snart på besøk! God klem

Posted by Silje Mon, December 07, 2009 10:16:29

Eg e MEKTIG imponert!!!!!!! Det ser utrolig koselig og fint ut!

Posted by tante liv Mon, December 07, 2009 10:11:30

Bærre lækkert!
Gratulerer med nydelig hus! Dette var helt i min stil! Gleder oss til å komme på besøk, og se det på ordentlig. Vi holder på med oppussing vi også. Maler gang og trapp helt opp, i fargene grått og hvitt. Har et par malere som går her. Blir kanskje ferdig i løpet av uken. Håper det. Ellers treffes vi jo til helgen. Det skal bli kjekt!!! Klem fra tante Liv