Sætres vindu mot verden

Sætres vindu mot verden

Velkommen til oss!

Her kommer det masse bilder av det barnene (og et og annet av andre ting) slik at besteforeldre, tanter og onkler, venner, bekjente og kanskje til og med fiender kan få se hvordan Jonas og Peter vokser til. Enjoy!

ja, vi er i livet....

InnleggPosted by Bente P. Sætre Tue, February 02, 2010 12:57:30
Øyvind skrev i et tidligere innlegg at oppdateringene kom på løpende bånd når vi hadde flytta inn...hmmmm...det var nok en liten hvit løgn...men mye av grunnen er at vi ikke har bredbånd enda....og kun nrk!!!vi venter på noe fiber opplegg som skulle komme før jul.....vi håper det kommer til sommeren:)Imens er vi så heldige å få låne et mobilt bredbånd etter kl 17 på hverdager men funker neppe å laste opp bilder med den båndbredden(heter d det???)
Kort oppsummert om familien Sætre:
JOnas- er høyt og lavt fortsatt....digger å være i det nye huset sitt med alle lekene sine....er knapt vi ser han på ettermiddagene...han han patbilen, brannbilen og rorribilen er dagen helt super...Trives fortsatt godt i barnehagen. Ikke alltid like villig på mårran til å gå dit og vil gjerne være litt lenger når vi henter han så vi tror han har det supert:)Praten går dagen lang. Begynner å få litt trønder sleng men holder godt på skarringa....
Bente- har det også fint...ikke akkuart like høyt og lavt som junior men....formen begynner å komme seg. FLere gode dager enn dårlige så da skal jeg ikke klage...så lenge jeg får nok søvn:)Å legge seg samtidig som jonas er faktisk helt perfekt!!!JObber fortsatt 75% på barn intensiv. Begynner å bli litt kjent med folk,noe som er veldig kjekt og lærer stadig noe nytt...lista over ting som skal læres er uendelig...men gøy er det!!!
Øyvind- jober fortsatt på kvt og triver der!!har plutselig litt mer fritid nå etter jul nå som vi er flytta inn i huset....han mener det som er igjen nå er BEnte sin jobb...så vi får se når det blir tatt....:)Tror nok savnet etter kompiser i bergen merke mer nå vi er kommet ut av oppussingsbobla,men klarer å holde kontakten likvel:)
LIllebror-skal etter planen komme ut i juni!Han er en aktiv liten krabat!!Gleder oss til han kommer ut så vi får hilse på han ,men mamma synes d er helt greit at det er noen mnd til:)JOnas er også opptatt av babyer og er veldig spent på "jesusbarnet" som er i magen.....

det var et lite livstegn...får vel prøve å snike til oss en bloggoppdateringer nede hos m og p så vi kan legge ut noen bilder:)

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Blogger'n (igjen ser jeg...) Sun, March 21, 2010 18:44:18

Fremdeles i live, eller?

Det vet jeg for såvidt svaret på, for selv om dere ikke er så veldig flinke på denne siden, tar dere det igjen på facebook (Øyvind) og hjertero.com (Bente) -og det er veldig hyggelig!! :)

Posted by Silje Fri, February 26, 2010 14:25:50

Hohoho! Jesusbarnet... Nå lo jeg godt! :) Hvis Øyvind kjerder seg kan jeg godt passe ham en langhelg... Vi er jo helt i starten av oppussingen på huset (Puh!), så hvis han savner maling og sparkling kan han komme hit og få sølt til buksene litt.

Lykke til med innspurten av svangerskapet! Klem fra oss i Skien

Posted by bente Sat, February 06, 2010 22:26:37

Randi , d må dåkk gjørra!!!Trud vi e hjæm:)Hjartans velkommen ska dåkk værra!!

Posted by Randi fra Aure.. Thu, February 04, 2010 19:36:17

Heisann! Så kosli å hør nytt fra dåkk :) E stadi innom å kikke da vettu! Arti å hør at nr.2 e på vei. Vi har og to små gutta no, d e travelt men kjekt! Bli vel enda ber når dæm veks t litt :) Æ å mini'n ska t trøndelagen neste helg, kanskje vi stikk innom hvis d passe..? Finn vel tlf.nr på 1881. Go hælg!