Sætres vindu mot verden

Sætres vindu mot verden

Velkommen til oss!

Her kommer det masse bilder av det barnene (og et og annet av andre ting) slik at besteforeldre, tanter og onkler, venner, bekjente og kanskje til og med fiender kan få se hvordan Jonas og Peter vokser til. Enjoy!

Nydelig høstdag!

InnleggPosted by Bente P. Sætre Mon, September 27, 2010 13:59:53
I går pakket Jonas, Peter og jeg bilen å kjørte opp til hytta til mamma og pappa!
Herlig høstsol, nydelige farger, stillhet(sett bort fra jonas,sin til tider, HØYE stemme), koselig tur, god mat.....er perfekt søndag!(noen ble iallefall avbildet på turen;)...sjøl om også noen av bildene ble litt uklare...)

JOnas pønsker kanskje ut noen nye rampestreker??!Han digger iallefall å være på hytta;)

Dukkestua "Beste" har laga til barenbarna er virkelig en innertier;)
Ofte er det utsalg fra vinduet....man får egentlig akkurat det man vil i denne kiosken...Det samarbeides tett med Bestemor når kiosken er åpen;)

Her er Bestemor invitert på lunsj hvor det ble servert brødskive med egg og leverpostei....og levende lys må selvfølgelig til;)

Bilkjøring ute i sola....

Takk for en nydelig dag!!!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Silje Wed, October 06, 2010 19:53:02

Åååå, nå er det sååå lenge siden jeg har vært her, så jeg måtte scrolle langt nedover for å få med meg alle innleggene! -Men sånn er det, en periode var det jo så stille her, så da glemte jeg til slutt å stikke innom! Men nå ser jeg jo at aktiviteten har tatt seg opp igjen, og DET var jo en hyggelig oppdagelse! Flotte bilder du har lagt inn, og det er veldig morsomt å se hva dere gjør og hvordan det står til. Så stor lille Peter har blitt da! Så stas det blir etterhvert når Jonas og han kan leke! Vi får jo enda en gutt vi og, så ejg forbereder meg mentalt på et kaotisk hjem fra 2011 (vi får jo en hund til også... Shit.) Jaja, koselig blir det hvertfall!!

Stor klem fra Silje og gutta i Skien!