Sætres vindu mot verden

Sætres vindu mot verden

Velkommen til oss!

Her kommer det masse bilder av det barnene (og et og annet av andre ting) slik at besteforeldre, tanter og onkler, venner, bekjente og kanskje til og med fiender kan få se hvordan Jonas og Peter vokser til. Enjoy!

Bergen

InnleggPosted by Øyvind Sætre Wed, March 23, 2011 13:57:26
For å bevare et visst nivå av skikkethet drar vi på tur til Bergen med ujevne mellomrom. Her er noen bilder fra siste opphold.

større badekar = mer moro!

"pappa, ta bort det kameraet!"

shrek 3D, for både store og små.

en skal tidlig krøkes...

litt snarlik farfar gitt...

i tillegg til hjemmekos var vi overalt samtidig og fikk treffe flere av våre favorittmennesker, men siden vi er skikkelig dårlige til å huske på å ta med fotoapparatet når vi går ut døren så er disse stundene kun lagret i diverse deler av den grålige massen vi har lagret på toppen av kroppen. men takk for masse kos til alle vi traff!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna Tue, April 12, 2011 22:40:31

Så skjønn Peter er! Kliss lik Jonas jo. :)

Posted by Tante Randi Tue, March 29, 2011 21:34:17

JADDA!!!!

Stående applaus for oppdatering på bloggen (og for at du, bror, tok turen til Oslo sånn at eg fant det ut...) Her var det mange blinkskudd. Eg lo HØYT av bilde 2 i bildeserien "en skal tidlig krøkes". Guttene mine vokser så fort! No sitter eg og gjør skole mens eg hører på han Bjørn. Ja, Eidsvåg, altså. Eg har med andre ord tatt det på alvor at eg fyller 25 i år og e halvveis til 50..Du e ikke voksen før du tør å innrømmer at du hører på Bjørn.

Klem fra en som e "støkk" i Oslo med et utall av latterlig kjedelige oppgaver...