Sætres vindu mot verden

Sætres vindu mot verden

Velkommen til oss!

Her kommer det masse bilder av det barnene (og et og annet av andre ting) slik at besteforeldre, tanter og onkler, venner, bekjente og kanskje til og med fiender kan få se hvordan Jonas og Peter vokser til. Enjoy!

Spennende å se om det er noen som kommer til å lese innlegg her igjen...

InnleggPosted by Øyvind Sætre Thu, June 06, 2013 18:01:04
Ja nå er det tydeligvis over 2 år siden denne siden ble oppdatert. Det er jo ikke spesielt bra, med tanke på at vi sikkert burde oppdatert den en gang i uken minst. HAHAHAHAHA! Det kommer nok ALDRI til å skje, men en kan jo håpe på at vi litt oftere får vist noen glimt fra vår ekstremt spennende (?!) hverdag (og den sporadiske festen også).

IIIIIIIIIhvertfall; her kommer en liten oppdatering siden sist: vi har de samme jobbene, vi har like mange barn (2 stk) som ikke overraskende er blitt to år eldre (barn vokser så innmari fort altså) (vi voksne er forsåvidt blitt to år eldre vi også men det prøver vi å fortrenge så godt vi kan), vi har fått oss bikkje (KØDDA, det kommer vi aldri til å få oss!!!), vi har igrunnen ikke så mye spennende å melde. Som jeg kan komme på for øyeblikket.

Til høsten begynner Jonas på skolen og da har vi noe nytt å fortelle om, så det blir veldig bra...hehe...

Bilder kommer i neste post; jeg har ikke bilder på denne datamaskinen...

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by øyvind Sun, June 23, 2013 22:17:22

eg savner deg og dokkar og! då skal eg bli mye flinkere til å oppdatere; bare for deg!

Posted by Heidi Thu, June 13, 2013 23:44:45

Jaaaaaaa!!!!!!!! Endelig!!! :D:D Eg e her og eg leser! ...og savner dokkar :(